Skip to main content
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Ψάξτε απαντήσεις ή περιηγηθείτε στην knowledge base.
Version History RetailStudio Έκδοση 24.02
RetailStudio Έκδοση 24.02
24.02.013
- Νέα δυνατότητα διακοπής προσπάθειας αποστολής πληρωμής σε EFT/POS τερματικό. Πλέον κατά την αποστολή πληρωμής στο EFT/POS, εμφανίζεται αντίστροφη μέτρηση 20 δευτερολέπτων. Αν η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα, εμφανίζεται το κουμπί “Ακύρωση”.
Με την επιλογή “Ακύρωση”, εμφανίζεται το μήνυμα: “Παρακαλώ επιβεβαιώστε πως δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή στο τεματικό καρτών” με τις εξής επιλογές:
– Ναι, όπου διακόπτεται η προσπάθεια πληρωμής.
– Όχι, συνεχίζεται η προσπάθεια πληρωμής.
Η δυνατότητα αυτή αποτρέπει καθυστερήσεις και διευκολύνει τη ροή συναλλαγών.
24.02.011
- Νέα δυνατότητα υπολογισμού και εμφάνισης τιμών αναφοράς. Από το μενού “Πωλήσεις \ Διαχείριση \ Τιμή Αναφοράς \ Υπολογισμός Τιμών Αναφοράς”, γίνεται ο υπολογισμός της χαμηλότερης τιμής ενός προϊόντος τις τελευταίες 30 ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως το υποκατάστημα, τον πελάτη, τον τιμοκατάλογο και ιστορικά δεδομένα έως 5 έτη. Στη συνέχεια, από το μενού “Πωλήσεις \ Διαχείριση \ Τιμή Αναφοράς \ Εμφάνιση Τιμών Αναφοράς”, εμφανίζονται οι τιμές αναφοράς για κάθε είδος.
- Νέα δυνατότητα ελέγχου δρομολόγησης διανομών στη διαδικασία του delivery. Η νέα δυνατότητα επιτρέπει την εκτύπωση αναφοράς με τα δρομολόγια του διανομέα, βελτιώνοντας τον έλεγχο και τη διαχείριση των παραδόσεων.
24.02.009
- Νεα δυνατότητα έκδοσης παραστατικών καυσίμων με πάροχο.
- Νέα δυνατότητα διασύνδεσης RetailStudio με Planet. Έχει προστεθεί η παράμετρος “Σύνδεση Planet Tax Free” (Ret_TaxFreePlanetConnection) με τις εξής τιμές:
Τιμή 1: Ναι/Όχι
Τιμή 2: Τοποθεσία φακέλου που βρίσκεται το PII.exe.
Τιμή 3: Τοποθεσία φακέλου που δημιουργούνται τα Tax Free XML αρχεία.
24.02.008
- Νέα δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης πολλαπλών τερματικών πιστωτικών καρτών με πάροχο ανά σταθμό εργασίας.
24.02.006
- Νέα δυνατότητα λειτουργίας προφόρτωσης με πάροχο Eft/POS (Α1155). Η νέα δυνατότητα αφορά τη λειτουργία προφόρτωσης συναλλαγών μέσω του παρόχου EFT/POS (A1155), βελτιώνοντας την ταχύτητα και την αποδοτικότητα των πληρωμών. Ο Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης διαβιβάζει αυτόματα παραστατικά που εκδίδονται από ERP συστήματα στην πλατφόρμα myDATA.
24.02.004
- Νέο πρότυπο ‘iQom’ για την διαβίβαση παραστατικών μέσω παρόχου Epsilon Digital.
- Νέα δυνατότητα ταυτοποίησης RetailStudio με τον Κρόνο (Πάροχος). Ο Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης διαβιβάζει αυτόματα παραστατικά που εκδίδονται από ERP συστήματα στην πλατφόρμα myDATA.
- Νέα δυνατότητα ορισμού πλήθος ψηφίων κατά την ανάγνωση κουπονιών πληρωμής. Στην παράμετρο “Κουπόνια με αξία στο Barcode “(Gen_ValueCoupons_*), έχει προστεθεί η εξής τιμή:
– Τιμή 10: Συνολικό μήκος barcode (Αν συμπληρωθεί, τότε γίνονται δεκτά μόνο barcode με αυτό το πλήθος χαρακτήρων).