Skip to main content
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Ψάξτε απαντήσεις ή περιηγηθείτε στην knowledge base.

Version History Price & Loyalty Checker

Είστε εδώ:
< Όλα τα άρθρα

Version History
Price & Loyalty Checker

2.01

  • Νέα δυνατότητα ενιαίας διαχείρισης των διαθέσιμων υπηρεσιών για τους ελεγκτές τιμών. Πλέον, με την επιλογή “ScanTechSG15CWeb” στο “Διαχείριση \ Παράμετροι \ Επιλογές Εγκατάστασης \ Προφίλ Ταμείου \ Hardware \ Ελεγκτής Τιμών”, θα μπορεί να γίνεται χρήση του Web PriceChecker.

1.15

  • Προσθήκη μηδενικών πριν το barcode ειδών – Price Checker. Η τροποποίηση στην υπηρεσία του price checker έχει τροποποιηθεί καταλλήλως, έτσι ώστε να αναγνωρίζει τα barcode, όπως και στην οθόνη λιανικής.
  • Νέα δυνατότητα προσθήκης μηδενικών πριν το barcode, κατά τον έλεγχο τιμής είδους από το price checker. Το price checker μπορεί, κατά τον έλεγχο τιμής, να κάνει προσθήκη μηδενικών σε barcode είδους, κατά αναλογία με την παράμετρο “Προσθήκη μηδενικών στα Barcodes” (Ret_BarcodeAddLeadingZeros).

1.14

  • Νέα δυνατότητα ύπαρξης ειδικά παραμετροποιημένης διαδικασίας για την εύρεση τιμών. Έχουν δημιουργηθεί δύο νέες ειδικά παραμετροποιημένες διαδικασίες, usp_C_GetPriceCheckerPrice και usp_GetPriceCheckerPriceCustom. Οποιαδήποτε από τις δύο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όρισμα το ItemCode του είδους.
Περιεχόμενα